loading...
امید اعزام - تحصیل رایگان در خارج از کشور
omidezam بازدید : 185 سه شنبه 01 بهمن 1392 نظرات (0)

دوره کارشناسی:

دوره های کارشناسی در نروژ سه سال میباشد و تحصیل به زبان نروژی است. بنابراین دانشجویان خارجی ابتدا باید دوره زبان نروژی که مدت آن یکسال است را گذرانده و سپس وارد دانشگاه شوند. هزینه این دوره یکساله رایگان میباشد.
یکی از مهمترین شرایط برای تحصیل در این دوره ، داشتن یکسال تحصیلات دانشگاهی در ایران است. مثلا داشتن مدرک فوق دیپلم یا اینکه دو ترم در یکی از دانشگاه های ایران خوانده باشید.

دوره کارشناسی ارشد:
دوره فوق لیسانس در نروژ اغلب موارد دو ساله میباشد.
بعضی از رشته های این دوره به زبان نروژی نیز ارائه میشود که دانشجو مانند دوره کارشناسی باید یکسال دوره زبان نروژی را طی نماید. ولی بیشتر دوره های فوق لیسانس به زبان انگلیسی میباشد.

 

مدرک زبان مورد نیاز:
بستگی به دانشگاه و رشته مورد نظر حداقل نمره زبان بصورت زیر میباشد:
آیلتس: حداقل ۵ آکادمیک
تافل: ۵۰۰
تافل اینترنتی: ۶۰

زمان ثبت نام:
زمان ثبت نام در دانشگاه های نروژ بستگی به دانشگاه متفاوت است ولی معمولا بین ۱ اکتبر تا ۱ دسامبر هر سال میباشد.
دانشگاه های نروژ سالی یکبار پذیرش دارند و متقاضیان باید در این بازه زمانی اقدام نمایند.

نتیجه پذیرش:
نتجیه پذیرش دانشگاه ها معمولا در اردیبهشت ماه اعلام میشود و ورودی ترم پاییز میباشد.

گواهی تمکن مالی:
همانطور که استحضار دارید تمامی دانشگاه های نروژ شما را ملزم به ارائه مدرکی با عنوان Bank Statement یا گواهی تمکن مالی (گواهی موجودی حساب) می نمایند. شما باید این مدرک را در بازه زمانی تعیین شده به همراه سایر مدارک از قبیل مدارک تحصیلی و ریز نمرات به دانشگاه های نروژ ارسال نمایید.

اما توضیحاتی در مورد این مدرک:
کافی است مبلغ مورد نظر (معادل ریالی حدود ۹۰،۰۰۰ کرون نروژ که تقریبا ۱۵۰۰۰دلار میباشد) را به حساب خود واریز کرده و به شعبه مرکزی و یا یکی از شعب ارزی بانک مربوطه مراجعه نمایید. در غالب موارد همانروز این گواهی برای شما صادر گردیده و می توانید بلافاصله حساب خود را خالی نمایید. لطفا توجه نمایید که در انتهای برگه باید حتما نرخ برابری ریال در برابر یکی از ارزهای کرون نروژ، دلار و یا یورو درج شده باشد. نوع ارز هیچ تفاوتی نداشته و هر سه مورد قابل قبول می باشد. برای هر برگ تمکن مالی مبلغی به عنوان کارمزد از شما اخذ خواهد شد. بنا به تجربه قبلی دوستان بانک های اقتصاد نوین و سامان بیشتر توصیه می شوند گرچه تمامی بانک ها مورد قبول هستند. این گواهی به زبان انگلیسی صادر می شود و نیازی به ترجمه و یا تایید توسط وزارت خارجه، سفارتخانه، دادگستری و سایر نهاد ها ندارد. بهتر است تاریخ صدور گواهی و تاریخ ارسال نزدیک به هم باشند چرا که این گواهی بیانگر تمکن و توانایی مالی فعلی شما است و بدیهی است که گواهی که برای مثال سال پیش صادر شده به روشنی وضعیت مالی فعلی شما را نشان نمی دهد.

توجه نمایید که هیچ گونه ضمانت توسط شخصی دیگر و یا حساب های افراد دیگر(حتی والدین) مورد پذیرش نیست. ضمنا این مقدار برای همه دوره ها یکسان است و اگر شما پذیرش برای دوره های یک ساله و یا ده ساله برای مثال بخواهید فرقی نمی کند و همین مبلغ کفایت می کند.

این گواهی صرفا برای اخذ پذیرش معتبر بوده و به هیچ عنوان پس از اخذ پذیرش برای دریافت ویزا معتبر نمی باشد. در این مورد در بخش روادید توضیحات لازم ارائه شده فقط به همین نکته بسنده می کنم که برای اخذ ویزا باید کل این مبلغ را به حساب دانشگاه در نروژ منتقل کنید و تا بیش از دو ماه عملا امکان برداشت از حساب را نخواهید داشت.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش:

۱-       تصویر صفحه اول پاسپورت

۲-       ترجمه رسمی مدرک دیپلم و ریز نمرات

۳-       ترجمه رسمی مدرک پیش دانشگاهی و ریزنمرات

۴-       مدرک زبان آیلتس یا تافل

۵-       ترجمه رسمی مدرک لیسانس و ریز نمرات (برای متقاضیان دوره فوق لیسانس)

۶-       توصیه نامه از دو استاد

۷-       سابقه کار ( در صورت وجود)

۸-       شش قطعه عکس پاسپورتی

۹-       رزومه

۱۰-    نامه انگیزش

اجازه کار در نروژ:
امکان کار نیمه وقت و تمام وقت در طول مدت تحصیل در نروژ
شما بعنوان یک دانشجوی بین المللی پذیرفته شده در یکی از دانشگاههای نروژ تنها ۲۰ ساعت در هفته اجازه قانونی دارید که بصورت پاره وقت کار کنید. تنها زمانهایی که امکان کار کردن بصورت تمام وقت را دارید، روزهای تابستان،عید کریسمس و عید پاک Easter می باشند. امکان یافتن کارهای دانشجویی نیمه وقت زیاد است، بسیار بیشتر است و درآمد متوسط از اینگونه مشاغل نیمه وقت در مقایسه با سوئد بیشتر است اما با توجه به هزینه های زندگی بسیار بالا در مقایسه با سوئد، در مجموع درآمد اینگونه مشاغل نیمه وقت شاید بتواند تنها جوابگوی اجاره خانه دانشجویی شما باشد. برخی از سایتهای کاریابی در نروژ در زیر آمده است.برای ترجمه صفحه از مترجم گوگل استفاده کنید.

www.nav.no
www.finn.no
www.deltidsjobb.no
www.stillinger.no

دقت کنید که برای پیداکردن کار، ابتدا رزومه کاری خود را در سایتهای بالا ثبت کنید و بصورت دوره ای آن را بروز کنید. دانستن زبان نروژی کمک بزرگی به فرایند پیدا کردن کار می کند.

هزینه متوسط زندگی در نروژ
بعنوان یک دانشجوی بین المللی و با در نظر گرفتن معیارهای استاندارد برای یک زندگی دانشجویی معمولی (شامل هزینه های اجاره خانه،رفت و آمد،کتاب،خورد و خوراک و…)،حداقل هزینه زندگی بطور متوسط برای هر نفر بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ یورو در ماه می باشد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
آدرس انتقال وجه کارت به کارت بانک ها از طریق اینترنت

تصویر : https://rozup.ir/up/omidezam/Pictures/1609813_1379970548931544_1741403837_n.jpg


براي استفاده از خدمات انتقال آنلاين کارت به کارت وجه لطفا يکي از بانک هاي سرويس دهنده زير را انتخاب کنيد.
 
 

روی بانک صادر کننده کارت خود کلیک کنید و مبلغ خرید خود را به یکی از شماره کارتهای مربوط به وب سایت منتقل نمایید:

پرداخت مبلغ خرید به صورت کارت به کارت آنلاین از طریق بانک پاسارگاد پرداخت مبلغ خرید به صورت کارت به کارت آنلاین از طریق بانک پارسیان پرداخت مبلغ خرید به صورت کارت به کارت آنلاین از طریق بانک ملی پرداخت مبلغ خرید به صورت کارت به کارت آنلاین از طریق بانک ملت پرداخت مبلغ خرید به صورت کارت به کارت آنلاین از طریق بانک سامان پرداخت مبلغ خرید به صورت کارت به کارت آنلاین از طریق بانک تجارت

 

پرداخت مبلغ خرید به صورت کارت به کارت آنلاین از طریق بانک سینا پرداخت مبلغ خرید به صورت کارت به کارت آنلاین از طریق بانک صادرات ایران پرداخت مبلغ خرید به صورت کارت به کارت آنلاین از طریق بانک اقتصاد نوین پرداخت مبلغ خرید به صورت کارت به کارت آنلاین از طریق بانک کشاورزی پرداخت مبلغ خرید به صورت کارت به کارت آنلاین از طریق بانک شهر پرداخت مبلغ خرید به صورت کارت به کارت آنلاین از طریق بانک سرمایه

 
 
در بالا لیست بانک هایی رو که می تویند کارت به کارت وجه کنید، می بینید. البته بعضی بانک ها مانند بانک ملت شما می تونید عملیات کارت به کارت رو در اینترنت بانک خودتون، که شناسه شو قبلا از بانک گرفته اید، انجام بدید. پرواضح است که دارندگان کارت های این بانک ها بایستی دارای کارت با رمز دوم و عدد cvv2 بوده و بانک صادر کننده، کارت ایشان در شبکه شتاب را فعال کرده باشد.
نکات تکمیلی:
انتقال کارت به کارت :طبق دستوالعمل بانک مرکزی دارندگان کارت برای انتقال وجوه خود و به لحاظ مسائل امنیتی باید از دروازه پرداخت اینترنتی بانک عامل خود اقدام مبادرت به انتقال وجه با سایر کارتهای شتاب نمایند . به عبارت دیگر فقط دارندکان کارتهای بانکهای معرفی شده بالا می توانند از طریق سایت اینترنت بانک وجوه خود را منتقل نمایند .
- در روال واریز وجه چنانچه عملیات انتقال وجه شما بصورت کامل انجام نگیرد یک شماره پیگیری دراختیار شما قرار می گیرد که دارنده کارت می تواند با ضمن مراجعه به گزارشهای بانک وضعیت گردش خود را بررسی نماید .
- میزان انتقال وجه از طریق این سامانه در طول 24 ساعت حداکثر سی میلیون ریال است.

  • Balatarin Cloob Twitter FriendFeedFacebook Google Digg Yahoo! technorati delicious 

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پشتیبانی
            پشتیبانان ما

    آمار سایت
  • کل مطالب : 107
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 51
  • آی پی دیروز : 11
  • بازدید امروز : 80
  • باردید دیروز : 38
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 134
  • بازدید ماه : 80
  • بازدید سال : 5,144
  • بازدید کلی : 72,405